Rastlinjaki

Rastlinjaki so ključni pripomoček za zaščito vaših rastlin pred izrednimi vremenskimi razmerami in škodljivci. Ponujamo vam številne izdelke, vse od majhnih rastlinjakov do velikih, tako da lahko vsak vrtnar najde pravega zase.

Pokaži več arrow_drop_down

Naši vrtni rastlinjaki so izdelani iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo  življenjsko dobo izdelka in odpornost na vremenske razmere.

  • Veliki rastlinjaki: idealni za vrtnarji, ki potrebujejo fleksibilno in cenovno ugodno rešitev za svoje grede z zelenjavo, zelišči ali rožami. V naši ponudbi boste našli rastlinjake različnih velikosti in vrst, tako da boste lahko izbrali pravega za svoje potrebe in vrt.
  • Majhni rastlinjaki: odlična izbira za predsejanje sadik ali zaščito ranljivejših rastlin v hladnejših mesecih. Naši rastlinjaki omogočajo preprosto sestavljanje in razstavljanje, zato jih lahko uporabljate tekom celega leta.

Kako izbrati pravi rastlinjak?

 

Pri izbiri rastlinjaka morate upoštevati različne dejavnike:

  • Velikost: izberite model, ki ustreza velikosti vašega vrta in številu rastlin, ki jih želite posaditi.
  • Material: izberite kakovostne materiale, ki so odporni na UV žarke in izredne vremenske razmere.
  • Kroženje zraka: ustrezno kroženje zraka je ključno za vzdrževanje optimalnega okolja za vaše rastline. Izberite model z ustreznim kroženjem zraka.

Odkrijte našo ponudbo rastlinjakov v naši spletni trgovini ABC-ZOO in začnite svojo pot do bujnejšega in bolj zdravega vrta še danes. Za več nasvetov in namigov obiščite naš blog.

sync
Nalaganje izdelkov ...