Kletke za glodavce

Vsak glodavec je edinstven in si zasluži popoln dom, ki izpolnjuje njegove potrebe. Ne glede na to, ali iščete kletko za kunce, kletko za hrčke ali kletko za morske prašičke, boste v naši bogati ponudbi kletk za glodavce našli varen, udoben in zdrav dom za svojega ljubljenčka.

Pokaži več arrow_drop_down

Različne kletke za vsakega glodavca

Naše kletke za kunce so prostorne in robustne ter zagotavljajo veliko prostora za igro in telovadbo, naše kletke za činčile pa so zasnovane tako, da omogočajo skakanje in plezanje.

 

Ne pozabimo na kletke za podgane, ki imajo več nadstropij in klančine za igro in telovadbo. Če pa iščete kletko za dihurja ali kletko za ježa, imamo za vas tudi modele, ki izpolnjujejo njihove potrebe.

 

Vse kletke za glodavce v naši ponudbi so zasnovane z mislijo na varnost, udobje in preprosto vzdrževanje.

 

Iščete kletko za morskega prašička ali kletko za deguja? Ponujamo vam kletke različnih velikosti in slogov, ki zadovoljujejo različnim potrebam in željam.

 

Kletka za skakače združuje estetični videz s praktičnimi lastnostmi, kot je odstranljivi pladenj ta preprosto čiščenje.

 

Poleg široke izbire kletk za glodavce v trgovini ABC-ZOO.si najdete tudi vso opremo, ki jo vaš ljubljenček potrebuje za udoben in varen dom.

 

V naši bogati ponudbi izdelkov boste našli igrače, stelje, hiške, kakovostne posode za hrano in napajalnike. Verjamemo, da so kakovostni pripomočki ključni za srečno in zdravo življenje vašega glodavca.

 

Ne spreglejte našega bloga na ABC-ZOO.si, kjer vas čakajo nasveti in namigi za vzgojo vašega ljubljenčka. Preberite si, kako izbrati pravo kletko, kako skrbeti in hraniti svoje ljubljenčke. Tukaj smo, da vam pomagamo na vsakem koraku.

sync
Nalaganje izdelkov ...