Ograde in kletke za pse

Ograde in kletke za pse so ključna oprema, ki zagotavlja udobje in varnost vašemu ljubljenčku. V trgovini ABC-ZOO.si vam ponujamo široko izbiro ograd in kletk, primernih za uporabo znotraj in na prostem.

Pokaži več arrow_drop_down

Ne glede na to, ali iščete ogrado za psa ali kletko za psa, boste pri nas našli ustrezen izdelek za vse svoje potrebe in zahteve.

 

Kletke za pse so bistvene za varno prevažanje vašega psa z avtomobilom, vlakom ali letalom. Ponujamo vam različne vrste kletk, od lahkih prenosnih modelov do robustnih in varnejših. 

 

Kletke v naši ponudbi so izdelane iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in maksimalno varnost. Vsaka pasja kletka je zasnovana tako, da nudi dovolj prostora in kroženje zraku, kar je pomembno za udobje vašega psa med potovanjem ali začasno nastanitvijo.

 

Že potrebujete bolj fleksibilno rešitev, vam nudimo ograde za pse. Idealne so za uporabo v domu ali na vrtu ter zagotavljajo varen in nadzorovan prostor, kjer se lahko vaš pes igra in počiva.

 

Naše ograde za pse omogočajo preprosto sestavljanje in prilagajanje različnim potrebam znotraj prostora, ki ga imate na voljo.

 

Pri izbiri pasje kletke ali ograde, upoštevajte naslednje dejavnike:

  • Velikost in pasma psa: prepričajte se, da je kletka ali ograda dovolj velika, da bo vašemu psu v njej udobno.

  • Material: glede na namen uporabe in osebne želje lahko izbirate med kletkami iz kovine, plastike in blaga. 

  • Možnost pranja: prepričajte se, da lahko izdelek preprosto operete in vzdržujete, saj je to bistveno za vzdrževanje ustrezne higiene.

Več informacij in koristnih namigov najdete v našem blogu na ABC-ZOO.si. Tukaj boste našli nasvete, s katerimi boste svojim ljubljenčkom zagotovili najboljšo oskrbo.

sync
Nalaganje izdelkov ...