Priboljški za pse

Iščete najboljše in najbolj okusne priboljške za pse? V spletni trgovini ABC-ZOO.si boste našli široko izbiro priboljškov, ki bodo navdušili vsakega psa. Vse od zdravih priboljškov za mladiče do poslastic za odrasle pse – priboljški s poudarkom na kakovosti in raznolikosti.

Pokaži več arrow_drop_down

V naši spletni trgovini so priboljški razdeljeni po kategorijah, zato boste zlahka našli prave za svojega psa.

 

Priboljški za nego zob so popolna izbira za ohranjanje zdravja zob in dlesen vašega psa. Prispevajo k zmanjšanju zobnega kamna in zdravju zob.

 

Posušeni priboljški za pse, kot so piščančja prsa, goveji ali ribji fileji, so odlične nagrade, bogate z beljakovinami. Pripravljeni so z naravnim sušenjem, ki ohranja okus in hranilne snovi.

 

Žvečilni priboljški, vključno s kostmi in rogovi, so idealni za zdrav razvoj in rast. Zagotavljajo ure zabave in žvečenja ter prispevajo k splošnemu dobremu počutju psa.

 

Lahki in hrustljavi keksi so odlični kot hitra nagrada med treningi ali manjši prigrizek med obroki. Izdelani so iz kakovostnih sestavin in so lahko prebavljivi.

 

Naravne kosti skrbijo za prehrano, čistijo zobe in masirajo dlesni. Na voljo so tudi varne in trajne alternative, ki so posebej formulirane tako, da zagotavljajo žvečenje brez lomljenja.

 

Več informacij o negi vašega ljubljenčka najdete v našem blogu na ABC-ZOO.si, kjer boste našli dragocene nasvete in namige za rejce.

sync
Nalaganje izdelkov ...