ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

SZAT Clear Water Original B3 za 75-150 l + Protein Filter Technologi

SZAT Clear Water odstrani NO3 in obarvanost vode.

Več podrobnosti

10,98 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 10 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,20 €. Vaše nagradne točke


SZAT Clear Water Original B3 za 75-150 l.

NOVO! Novi model Original, ki ga lahko uporabljate v akvarijih z rastlinami!

Predstavljamo nov filtrirni medij Szat Clear Water, ki podaljša čas, potreben za menjavo vode v akvariju. Ribe s presnovo bremenijo vodo s škodljivimi snovmi (iztrebki, nezaužita hrana), ki se kopiči v akvariju. Najbolj nevarni snovi sta amonijaka NH3 in NH4, ki ju koristne nitrifikacijske bakterije pretvorijo v nitrit (NO2), nato pa v manj škodljiv nitrat (NO3). Aktivne snovi v Szat Clear Water vežejo škodljive nitrate, spojine, ki vsebujejo nitrate in pomagajo pri razgradnji strupenega vodikovega sulfida; gre za visoko bazični selektivni dodatek. Zahvaljujoč Szat Clear Water se čas menjave vode poveča celo za 20-krat. Po vstavitvi filtrirnega medija v filter ta v nekaj urah (približno 12 ur) zmanjša vrednost NO3 in voda v vašem akvariju postane kristalno čista. Szat Clear Water traja približno dva meseca. Če opazite, da voda postaja rumenorjava, filter odstranite in ga za pol ure dajte v sol - 1 kg/10 l vode (10 dag soli/1 liter vode) ter ga vrnite v akvarij.

Proizvajalec zagotavlja do približno 300 obnovitvenih ciklov.

Originalna različica ni primerna za akvarije, v katerih želite t. i. črno vodo, saj izdelek odstrani vso obarvanost vode! Pri črni vodi uporabite izdelke PLANTS!

Prednosti izdelka Clear Water: varčevanje z vodo, prihranek časa, kristalno čist akvarij brez NO3.

Velikost vrečke: 23 x 13 cm.

Primerno za: 75-150 l.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij