ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

 • Ni izdelkov

 • Poštnina .........
 • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Shirakura Red Bee Sand - 8kg

Substrat za kristalno rdeče kozice Shirakura Red Bee Sand Special.

Več podrobnosti

40,57 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 40 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,80 €. Vaše nagradne točke


Substrat Shirakura Red Bee Sand Special za kristalno rdeče kozice.Shirakura Red Bee Sand - substrat (prsti), namenjena predvsem vzrejanju kristalno rdečih kozic. Izdelek je bil podvržen številnim izboljšavam s strani podjetja Takayuki Shirakura v sodelovanju z njihovimi proizvajalci. Cilj podjetja je doseči najboljše rezultate za vzgajanje in vzrejanje kristalno rdečih kozic.

Ta substrat, ki je izdelan v posebnem postopku in sestavljen iz različnih vrst prsti, se ponaša z značilnostjo, da trajno zniža vrednosti vode, kar je ključno pri vzreji. Med temi vrednostmi so trdota vode (KH) in vrednost pH. Za vzrejo kristalno rdečih kozic mora biti trdota vode (KH) med 0 in 2, pH vrednost pa nižja od 7, da se prepreči nastanek amonijaka. Če je skupna trdota (dGH) vseh teh vrednosti nižja od 5, jo je treba povišati z uporabo pripravka Liquid Mineral Ca+. V nasprotnem primeru bodo kozice imele težave pri odstranjevanju kože.

Shirakura Red Bee Sand ne vsebuje dodanih gnojil in je zato kozicam popolnoma neškodljiva. Izjemno porozna struktura nudi veliko površino in odličen habitat za razvoj pomembnih mikroorganizmov, ki so še zlasti pomembni pri razvoju majhnih kozic (glejte tud Chi Ebi - Babyfood). Če uporabljate filtre, je Red Bee Sand še posebej pomemben za zagotavljanje optimalnih pogojev za biološko čiščenje in posledično kakovostne vode.


Nadaljnje prednosti:

 • Zmanjšanje rasti alg
 • Bolj zelen mah
 • Čistejša voda
 • Naravna optika, barva: črno-rjava

  Opomba
  Substrata pred uporabo ne izpirajte, temveč ga takoj postavite v akvarij.

  Priporočena višina substrata: vsaj 4 cm
X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij