ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

SERA Phyto med Tremazid 30 ml

Zeliščni pripravek proti kožnim in škržnim črvom pri ribah.

Več podrobnosti

13,83 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 13 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,26 €. Vaše nagradne točke


Zeliščni pripravek z metinim oljem, ki deluje proti kožnim in škržnim črvom.

Učinkovina tega pripravka je metino olje, ki se uporablja proti kožnim in škržnim črvom pri ribah v sladkovodnih in morskih akvarijih ali ribnikih.

Pripravek ne vsebuje sintetičnih snovi, kot so klor ali podobne snovi. Ne vpliva na biološko filtracijo in je prijazen do rib ter ne povzroča bakterijske motnosti vode – po zdravljenju vode ne rabite menjati ali prilagajati njenih vrednosti. 

Odmerjanje: S priloženo injekcijo dodajte 1 ml pripravka v 20 litrov vode. Izdelek enakomerno porazdelite po gladini vode in nato premešajte vodo v akvariju. V primeru škržnih črvov postopek ponovite po 7 dneh. Med zdravljenjem morate izklopiti UV svetilke (če jih imate) in zagotoviti dobro prezračenost akvarija. Biološke filtre lahko pustite. Po zdravljenju priporočamo, da vodo večkrat prefiltrirate prek izdelka Sera Super Carbon.

Pakiranje: 30 ml (za 400 - 600 litrov vode)

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij