ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

sera Baktopur Direct 8 tbl.

Zdravilo proti bakterijskim okužbam pri okrasnih ribah.

Več podrobnosti

7,22 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,14 €. Vaše nagradne točke


Zdravilo za ribe z bakterijskimi okužbami. Ribe imajo napihnjen trebuh, izbočene luske, poudarjene barve, izbuljene oči, pogosto so apatične. Sera baktopur direct pomaga tudi v primerih, ko je bolezen že napredovala.


Navodilo:

1 tableta zadošča za 50 l vode. Med zdravljenjem pogosto zračite, prekinite z uporabo CO2 in ne uporabljajte filtra z aktivnim ogljem. Po treh dneh zamenjajte 50 % vode. Uporabite sera aqutan-om, s sera filtri z aktivnim ogljem. Če simptomi ostajajo, ponovite postopek. Zdravilo uniči tudi dobre bakterije, ponovno jih naselite s sredstvom sera nitrivec.
Če je bolezen napredovala, vzemite ribo iz akvarija in potopite v raztopino 2 l vode in ene tablete sera baktopur. Vodo potem enostavno zavrzite. Ribo vrnite v akvarij, kjer ste uporabili zdravilo v običajni koncentraciji. Po končanem zdravljenju pospešite okrevanje s sera fistaminom. Zdravilo uniči majhne živali v akvariju, zato bolne ribe zdravite ločeno.

Sestava: nifurpirinol 27,6 mg, nevtralno vezivo do 1,0 g.

Količina: 8 tablet

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij