ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Hrana za diskuse TROPICAL Gran D-50 Plus 1000 ml

TROPICAL DISCUS GRAN D-50 PLUS 1L - ribja hrana za krepitev obarvanosti diskusov.

Več podrobnosti

13,96 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 13 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,26 €. Vaše nagradne točke


TROPICAL DISCUS GRAN D-50 PLUS - ribja hrana za krepitev obarvanosti diskusov v obliki granul, ki v vodi potonejo.

Tropical Discus Gran D-50 Plus je ribja hrana za krepitev obarvanosti diskusov v obliki granul, ki v vodi potonejo. Hrana je bogata z beljakovinami (50 %) najvišje kakovosti, namenjena pa je mladim in odraslim diskusom kot tudi drugim ribam, posebno tistim z visokimi prehranskimi zahtevami. Ta hrana spodbuja zdravo rast in razmnoževanje. Visoka vsebnost naravnega astaksantina izboljšuje njihovo obarvanost in splošno telesno stanje. Beta-glukan krepi imunski sistem rib in jim pomaga izogniti se patogenom. Pri ribah, ki so redno uživale Tropical Discus Gran D-50 Plus, je bilo dokazano, da se pravilno razvijajo in rastejo, imajo močan imunski sistem in svetlejše barve ter so bolj dovzetne za razmnoževanje.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij