Vrtni ribniki

Vrtni ribnik je lahko edinstven del vašega vrta, ki ne prispeva samo k izgledu, temveč nudi tudi dom za različne živali. V spletni trgovini abc-zoo.si boste našli vse, kar potrebujete za popoln vrtni ribnik, od naprav do ribje hrane.

Pokaži več arrow_drop_down

Pomagali vam bomo pri ključnih točkah vzpostavljanja in vzdrževanja ribnika. Pri nas boste našli vse od črpalk in UV sterilizatorjev do ribje hrane.

 

Ključ do vsakega zdravega ribnika je izbira prave opreme. Črpalke so pomembne za kroženje vode, ki je ključno za ohranjanje zdravega okolja za ribe in rastline. V spletni trgovini abc-zoo.si vam nudimo široko izbiro zmogljivih in varčnih črpalk.

 

Alge so pogosta težava v ribnikih, ki jo lahko učinkovito odpravite z UV sterilizatorji ali drugimi sredstvi za odstranjevanje alg, kot so kemikalije za čist in zdrav ribnik.

 

Ustrezna hrana za ribe v ribnikih je bistvena za njihovo zdravje in rast. Nudimo vam posebej zasnovano hrano za uravnoteženo prehrano različnih vrst rib. Izbirate lahko med osnovno in specializirano hrano.

 

Obdelava vode je ključnega pomena pri ohranjanju zdravega okolja v ribniku. V naši ponudbi boste našli različne izdelke za obdelavo vode, s katerimi boste nevtralizirali škodljive kemikalije, stabilizirali pH vrednost vode ali obogatili vodo s kisikom.

 

Popoln ribnik potrebuje ustrezne  pripomočke. Pri nas boste našli vse od mrež za odstranjevanje listov do okrasnih elementov, ki vašemu ribniku dajejo edinstven značaj. Naši izdelki so zasnovani, da prispevajo k videzi in funkcionalnosti vašega ribnika.

 

Zdravje vaših rib je naša prioriteta. Nudimo vam širok izbor zdravil in dopolnil za odpravljanje pogostih bolezni in izboljšanje splošnega zdravja vaših rib.

 

Za ohranjanje zdravega ribnika je nujno redno testiranje vode. Naši testi za vodo so preprosti za uporabo in zagotavljajo točne rezultate, s pomočjo katerih boste lahko ohranjali vodo v ribniku v optimalnih pogojih.

sync
Nalaganje izdelkov ...