ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Hrana za ostrižnike Hikari Cichlid Excel Mini 250 g

Vsakodnevna hrana, posebej razvita za rastlinojede ostrižnike in večje tropske ribe, ki v svoji prehrani potrebujejo veliko količino rastlinskih snovi.

Več podrobnosti

9,76 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 9 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,18 €. Vaše nagradne točke


Hikari Cichlid Excel Mini je ribja hrana z uravnoteženo sestavo iz rastlinskih snovi, ki ustreza prehranskim zahtevam večine rastlinojedih rib - 250 g.

 

  • Pšenični kalčki, ki jih organizem hitro vsrka in so bogati z vitaminom E, so koristni za zdravje rib in njihovo vitalnost.
  • Linolna kislina pa pomaga pri vzdrževanju notranjih organov rib in njihovem razmnoževanju.
  • Gojena spirulina zagotavlja svetlo in živahno obarvanost rib.
  • Stabiliziran vitamin C pomaga pri zmanjševanju stresa in v boju proti nalezljivim boleznim.
  • Priporočljivo za ostrižnike iz jezer Malavi in Tanganjika.

 

Kamihata Fish Industries, proizvajalec ribje hrane Hikari, je specializiran za gojenje okrasnih rib že več kot enajst let in proizvaja ribjo hrano najboljše kakovosti, ki velja za eno najboljših na svetu. Tako velik ugled na svetovnem trgu jim je uspelo doseči zahvaljujoč opazovanju in številnim študijam rib v njihovem naravnem biotopu. Nedavno je NASA povabila znamko Hikari k sodelovanju pri poskusu in  pomoči pri razvoju posebne vrste hrane za ribe, ki živijo v vesoljskih plovilih, krožečih okoli Zemlje.

Sestavine: ribe in ribji izdelki, žita, derivati rastlinskega izvora, alge, mehkužci in raki, zelenjava, kvas, minerali.

Analitske sestavine: beljakovine 38 %, maščobe 6 %, vlaknine 1,3 %, pepel 11,6 %, fosfor 1 %.

Dodatki: vitamin A 18000 MJ/kg, vitamin D3 3000 MJ/kg, vitamin E 110 mg/kg, vitamin C (stabiliziran) 320 mg/kg, copper sulphate 7,1 mg/kg, 1,1 mg/kg, 59 mg/kg, 4,7 mg/kg, 47 mg/kg, 240 mg/kg.

Hranjenje: 2- do 3-krat na dan v količinah, ki jih ribe lahko pojedo v kratkem času.

Pakiranje: 250 g.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij