ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Sera Cyprinopur 500 ml

Zaščita rib v ribniku pred bakterijami in ribjimi ušmi.

Več podrobnosti

25,32 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 25 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,50 €. Vaše nagradne točke


Sera Cyprinopur - zagotavlja kompleksno zaščito rib v ribniku pred bakterijami in ribjimi ušmi.

Simptomi bakterijskih okužb so odprta in boleča mesta na koži, ovirano gibanje, temna obarvanost, pomanjkanje apetita ali hidropsija (napihnjen želodec, izbočene oči). Ribja uš je približno 5 mm velik parazit, ki spada v skupino rakov. Po piku ribja koža na mestu pika postane rdeča in vneta. Izdelek Sera Pond Cyprinopur razkužuje akvarij, ovira delovanje parazitov, preprečuje njihovo razmnoževanje in podpira zdrav razvoj rib.

Navodila za uporabo

Pred uporabo pretresite! Odmerite 250 ml za 5000 l vode za tri dni. Ribe so bolj nagnjene k boleznim pozimi, zato priporočamo, da jeseni in spomladi izvedete vitaminsko zdravljenje s Sera Multivitamin in Sera Koi Multivitamin. Izdelek preprosto nanesite na hrano. Izdelek sera Activant dodajte naravnost v vodo. Po vitaminskem zdravljenju izvedite preventivo pred boleznim. Odmerite 100 ml izdelka za 2000 l vode naravnost v vodo enkrat na teden. Ponovite dvakrat mesečno. Priporočamo filtriranje vode z aktivnim ogljem.

Sestava na 100 ml:

fenol 1,88 g, 1,3 dihidrobenkol 4,4 g, etanol 5,77 g, aqua purifica 100 ml. 

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij