ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

sera med Professional Argulol 100 ml

brezplačna dostava

Zdravilo pred zajedavci vrste crustacean za ribe v vrtnih ribnikih.

Več podrobnosti

50,73 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 50 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 1,00 €. Vaše nagradne točke


Zdravilo za ribe v vrtnih ribnikih pred zajedavci vrste crustacean : ribja uš (Argulus), sidrni črvi (Lernaea), ergasiloza (Ergasilus) in parazitski enakonožci.

Odmerjanje:

Pred uporabo pretresite! Uporabite 5 ml zdravila na 1000 litrov vode v ribniku. V primerni posodi z vodo dobro zmešajte ustrezno količino pripravka in ga enakomerno polijte po vodni gladini. Odstranitev inkubiranih ličink bo izvedena naknadno, ko boste postopek po treh dneh ponovili. Med postopkom UV lučko za tri dni ugasnite. Biološki filtri lahko ostanejo vključeni. Po končanem postopku vode v ribniku ni treba zamenjati.

Sestava za 100 ml:

emamektin benzoat 1 g, denatonium benzoat 1,5 g.

Ne uporabljajte na živalih, ki jih gojite za uživanje. Pripravek ne sme priti v stik s kožo ali očmi. Lahko povzroči razbarvanje. Hranite zaklenjeno v temnem prostoru (15-25 °C), ki je nedostopen otrokom in hišnim ljubljenčkom! Po izteku roka uporabe izdelka ne uporabljajte. Ob uporabi tega izdelka ne uporabljajte pripravkov drugih proizvajalcev! Izdelka Argulol rečni raki, raki in insekti ne prenašajo dobro.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij