Ribiški čolni, čolni na motor, sonarji

Pravi ribiči ne lovijo zgolj z obale, temveč tudi na vodi. Za to potrebujejo zanesljivo opremo, ki je lahko velika investicija, a se definitivno izplača. Ribiški čoln, sonar in električni čoln na motor vam bodo odprli nove možnosti za ribolov. 

Pokaži več arrow_drop_down

Ob vodi lovi vedno več ribičev, zato so mesta, ki so mesta, kjer ste bili včasih uspešni, lahko zdaj prenasičena. To čutijo tudi ribe, ki pogosto iščejo druge lokacije, da se skrijejo.

 

Če želite biti uspešni, se morate za njimi podati z ribiškim čolnom. Ti so na voljo v različnih modelih (napihljivi, iz steklenih vlaken), ki so lahko opremljeni z motorjem ali drugačnim napajanjem. Izbira prave moči motorja je ključna. Ribiški čoln vam bo pomagal samo, če boste izbrali ustrezno velik motor. Za želeno hitrost priporočamo, da uporabite motor z vsaj 5–10 konjskih moči (to je odvisno od vrste, teže in velikosti ribiškega čolna).  Če se želite hitro premikati med različnimi mesti, vam bodo v pomoč električni gumenjaki. Električni motorji za čolne so na voljo s prednjim in zadnjim vzmetenjem.

 

Potrebujete tudi sonar za iskanje rib, ki vam bo pomagal spoznati mesto, kjer lovite. Ribiški sonarji niso samo odličen pripomoček za iskanje rib, temveč so odlični tudi pri izdelavi načrta dna.

 

Če nimate dovolj prostora za shranjevanje ribiškega čolna, lahko izberete muharski obroč. Ta majhen ribiški čoln vam nudi mobilnost, je dovolj majhen, da ga lahko shranite v prtljažnik avtomobila, in je pripravljen za uporabo v 15 minutah. Nudi vam praktično in hitro prevozno sredstvo tekom cele sezone. 

 

Če lovite krape, vam bo ribiški čoln prav tako prišel prav. Daljinski čolni s sistemom GPS boste lahko svoj trnek spravili do vnaprej začrtanega mesta do centimetra natančno v vseh razmerah.

sync
Nalaganje izdelkov ...