ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Ribja hrana Hikari Sinking Wafers 110 g

Dnevna krma za some, mrene, nežice in druge ribe, ki živijo blizu dna.

Več podrobnosti

8,12 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 8 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,16 €. Vaše nagradne točke


Hikari Sinking Wafers je dnevna krma za ribe, ki živijo blizu dna - some, mrene, nežice in druge - 110 g.

  • Vsebuje dobro uravnoteženo kombinacijo hranil, vitaminov in mineralov, potrebnih za ribe, ki se prehranjujejo blizu dna.

  • Stabiliziran vitamin C pomaga pri zmanjševanju stresa in boju z nalezljivimi boleznimi.

  • Peleti so oblikovani tako, da popolnoma ustrezajo potrebam rib, ki se prehranjujejo blizu dna z usti navzdol, in ne povzročajo motnosti vode.

 

Kamihata Fish Industries, proizvajalec ribje hrane Hikari, je specializiran za gojenje okrasnih rib že več kot enajst let in proizvaja ribjo hrano najboljše kakovosti, ki velja za eno najboljših na svetu. Tako velik ugled na svetovnem trgu jim je uspelo doseči zahvaljujoč opazovanju in številnim študijam rib v njihovem naravnem biotopu. Nedavno je NASA povabila znamko Hikari k sodelovanju pri poskusu in  pomoči pri razvoju posebne vrste hrane za ribe, ki živijo v vesoljskih plovilih, krožečih okoli Zemlje.

 

Sestavine: ribe in stranski ribji izdelki, derivati rastlinskega izvora, žita, zelenjava, alge, insekti, pekarski izdelki, kvas, olje in maščobe, školjke in raki, minerali.

Hranljive vrednosti: beljakovine 39 %, maščobe 11 %, vlakna 2,3 %, pepel 14,3 %, fosfor 1 %.

Dodatki: vitamin A 8100 MJ/kg, vitamin D3 1600 MJ/kg, vitamin E 5500 mg/kg, vitamin C (stabiliziran) 120 mg/kg, 0,3 mg/kg, 92 mg/kg, 1,9 mg/kg, 7,6 mg/kg, 76 mg/kg.

Hranjenje: ribe krmite le s količino, ki jo zaužijejo v eni uri.

Pakiranje: 100 kg.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij