ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Filter FLUVAL FX6, za akvarije s prostornino do 1500 L

brezplačna dostava

Zunanji akvarijski filter Hagen FLUVAL FX-6, 3500 l/h, primeren za akvarije s prostornino do 1500 litrov.

Več podrobnosti

253,15 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 253 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 5,06 €. Vaše nagradne točke


Izjemno močan zunanji filter za akvarij HAGEN FLUVAL FX6 1500 l/h.

Nov zunanji filter Fluval FX6 z močjo črpanja 3500 litrov na uro in z izjemno zmogljivim fitracijskim medijem, ki zagotavlja čisto in zdravo vodo. Filtracijski medij lahko preprosto shranite v odstranljive košare, ki se nahajajo na sredini večstopenjske filtracije. Košare so skrbno izdelane, da odstranijo nečistoče in omogočajo optimalno filtracijo. Imajo prostornino za 5,9 l medija in se lahko zložijo v natančno kombinacijo plasti, ki zagotavlja najboljšo kakovost vode v akvariju. Vsaka plast je prevlečena s peno, ki omogoča učinkovito mehansko pred čiščenje med filtriranjem Z ročico lahko filter preprosto odprete, če želite dvigniti in ločiti košare za preprosto vzdrževanje.

Tehnologija Smart-Pump

Tehnologija SmartPump v filtrih FLUVAL FX-6 uporablja elektroniko za stalno merjenje in reguliranje hitrosti rotorja ter posledično vzdrževanje stabilne moči in maksimalnega delovanja ter energijske učinkovitosti. Poleg tega tehnologija SmartPump odstranjuje odvečen zrak, ki lahko vstopi v sistem. Vsakih 12 ur se filter ustavi in odstrani ves zrak ter tako zagotovi maksimalno filtracijsko moč.

Vipina filtra: 54 cm

Prostornina akvarija: do 1500 litrov

Moč črpanja: 3500 l/h

Biološka filtracija: 5,9 L

Filtracijska prostornina: 20 L

Moč: 41 W

 

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij