ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Hikari Micro Pellets 22 g

Ribja hrana v obliki majhnih barvitih peletov, primerna za  tetre in zlate lisičke ter druge ribe z majhnimi usti.

Več podrobnosti

3,56 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,06 €. Vaše nagradne točke


Hikari Micro Pellets je ribja hrana v obliki majhnih barvitih peletov, primerna za  tetre in zlate lisičke ter druge ribe z majhnimi usti - 22 g.

  • Hrana je pridelana z uporabo najsodobnejših biotehnoloških postopkov in prispeva k poudarjanju naravne obarvanosti rib.

  • Mešanica vsebuje tri vrste peletov: rdeči koščki so izdelani izključno iz sestavin živalskega izvora in vsebujejo amino kisline; zeleni koščki so rastlinskega izvora in so bogati z vlakninami, ki prispevajo k splošni fizični formi rib, rumeni koščki pa vsebujejo vitamine in minerale, ki krepijo imunski sistem in zmanjšajo tveganje za pojav bolezni.

  • Plavajoča hrana, ki se počasi potaplja, je idealna za ribe, ki raje jejo ob gladini vode ali na srednji globini akvarija. Poleg tega hrana ne povzroča motne vode.

  • Vsak posamezen delec je prevlečen s plastjo, ki ščiti hranilne snovi pred vodo.

 

 

Podjetje Kamihata Fish Industries prideluje ribjo hrano Hikari in je specializirano za gojenje okrasnih rib. Podjetje se ponaša z enajstletno tradicijo in danes proizvaja najkakovostnejšo ribjo hrana, ki se uvršča v sam svetovni vrh. Takšen položaj na svetovnem trgu je podjetje pridobilo, zahvaljujoč obsežnem opazovanju in razsikovanju rib v naravnem biotopu. Pred kratkim je NASA podjetje Hikari prosila za sodelovanje pri preizkušanju in razvijanju posebne ribje hrane za prehrano rib v vesoljskih postajah, ki krožijo okrog Zemlje.

 

Sestavine: ribe in stranski proizvodi rib, školjke in raki, zelenjava, žitarice, kvas, derivati rastlinskega izvora, olja in maščobe, ogljikovi hidrati, alge, minerali.

Analiza sestave: beljakovine 46 %, maščoba 9 %, vlaknine 5,8 %, pepel 15,2 %, fosfor 1,3 %.

Dodatki: vitamin A 16000 MJ/kg, vitamin D3 3000 MJ/kg, vitamin E 750 mg/kg, vitamin C (stabiliziran) 270 mg/kg, 0,43 mg/kg, 100 mg/kg, 2,7 mg/kg, 10 mg/kg, 100 mg/kg.

Hranjenje: 2-krat do 3-krat na dan v odmerku, ki ga lahko ribe pojejo v kratkem času.

Pakiranje: 22 g

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij