ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Ribja hrana Hikari Micro Pellets 45 g

Ribja hrana v obliki majhnih pisanih peletov za tetre in leteče lisice, kot tudi za druge vrste rib z majhnimi usti.

Več podrobnosti

6,84 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,12 €. Vaše nagradne točke


Hikari Micro Pellets je ribja hrana v obliki majhnih pisanih peletov za tetre in leteče lisice, kot tudi za druge vrste rib z majhnimi usti - 45 g.

 

  • Hrana je proizvedena s pomočjo najnovejših biotehnoloških postopkov ter krepi in posvetli naravno obarvanost rib.
  • Vsebuje tri vrste pelet: rdeča zrnca so narejena izključno iz sestavin živalskega izvora in vsebujejo aminokisline; zelena zrnca so rastlinskega izvora in z visoko količino vlaknin prispevajo k splošnemu dobremu fizičnemu stanju rib; rumena zrnca vsebujejo vitamine in minerale, ki stimulirajo imunski sistem in zmanjšujejo obolevnost.
  • Hrana, ki plava in se počasi potaplja, je idealna za vse vrste rib, ki raje jedo blizu vodne gladine ali v srednji globini akvarija, poleg tega pa ne povzroča motnosti v vodi.
  • Vsaka drobna granula je prekrita z izredno tanko plastjo, ki hranilne snovi ohranja znotraj njih, da jih voda ne poškoduje.

 

Kamihata Fish Industries, proizvajalec ribje hrane Hikari, je specializiran za gojenje okrasnih rib že več kot enajst let in proizvaja ribjo hrano najboljše kakovosti, ki velja za eno najboljših na svetu. Tako velik ugled na svetovnem trgu jim je uspelo doseči zahvaljujoč opazovanju in številnim študijam rib v njihovem naravnem biotopu. Nedavno je NASA povabila znamko Hikari k sodelovanju pri poskusu in  pomoči pri razvoju posebne vrste hrane za ribe, ki živijo v vesoljskih plovilih, krožečih okoli Zemlje. 

Sestavine: ribe in ribji izdelki, mehkužci in raki, zelenjava, žita, kvas, derivati rastlinskega izvora, olja in maščobe, ogljikovi hidrati, alge, minerali.

Analitske sestavine: beljakovine 46 %, maščobe 9 %, vlaknine 5,8 %, pepel 15,2 %, fosfor 1,3 %.

Dodatki: vitamin A 16000 MJ/kg, vitamin D3 3000 MJ/kg, vitamin E 750 mg/kg, vitamin C (stabiliziran) 270 mg/kg, 0,43 mg/kg, 100 mg/kg, 2,7 mg/kg, 10 mg/kg, 100 mg/kg.

Hranjenje: 2- do 3-krat na dan v količinah, ki jih ribe lahko pojedo v kratkem času.

Pakiranje: 45 g.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij