ARDEN GRANGE Sensitive ocean white fish and potato 2 kg
Hipoalergena hrana Arden Grange SENSITIVE z belimi morskimi ribami in krompirjem je popolna za odrasle pse z občutljivo prebavo ali problematično kožo. Več podrobnosti
Varianta:
15,40 €
2 kg
41,10 €
6 kg
7,70 €/kg
Na zalogi:
0 Na zalogi Na zalogi
Krompir in bele ribe, bogate z maščobnimi kislinami Omega 3, ki predstavljajo lahko prebavljive beljakovine.
Hrana je primerna za:
Pse, občutljive na določeno meso (npr. na piščančje meso)
Pse, alergične na določeno žitarico
Bolne pse, aktivne pse ali pse v okrevanju
Ohranjanje odlične forme
Sestavine: krompir (50 %), moka iz belih morskih rib (26 %), pulpa pese, piščančja maščoba, lanena semena, piščančji hidrolizat, kvas, cela suha jajca, kril, minerali, prebiotiki FOS, prebiotiki MOS, brusnice, izvleček juke, glukozamin, MSM, hondroitin, nukleotidi
Analiza sestave: beljakovine 25 %, maščoba 14 %, vlaknine 3 %, pepel 9 %, kalcij 2,3 %, fosfor 1,5 %, omega-3: 0,95 %, omega-6: 2,79 %
Additives: vitamin A 18 000 mj / kg, vitamin D3 1 300 IU / kg, vitamin E 126 IU / kg. Fe / železov sulfat monohidrat / 125 mg, Fe / železov kelat in amino kisline n - hidrat / 21 mg, I / kalcijev jodat anhidrid / 1,8 mg, Cu / bakrov sulfat pentahidrat / 30 mg, Cu / bakrov kelat in amino kisline n- hidrat / 25 mg, Mn / manganov sulfat monohidrat / 87 mg, Zn / cinkov sulfat monohidrat / 208 mg, Zn / cinkov kelat in amino kisline n-hidrat / 250 mg, Se / natrijev selenit / 0,5 mg. Antioksidanti (izvleček rožmarina in izvleček, bogat s tokoferoli)
Arden Grange je premium hrana visoke kakovosti, ki ne vsebuje umetnih barvil, arom ali konzervansov. Vse vrste hrane so hipoalergene in vsebujejo popolno mešanico hranil in naravnih aditivov, ki optimalnemu zdravju in formi vašega psa. Vsebujejo sestavine, ki prispevajo k zdravim sklepom, osnovne maščobne kisline za zdravo kožo in dlako, brusnice za zdrav urinarni trakt ter antioksidante, vitamine in minerale za odpornost. Formula ne vsebuje pšeničnega glutena, govejih beljakovin, soje ali mlečnih izdelkov, ki povečujejo tveganje za razvoj občutljivosti na hrano ali alergij.