ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Ribja hrana TROPICAL Spirulina Forte 36 % 250 ml/50 g

Hrana za ribe v obliki kosmičev, bogata z algo spirulina (36 %).

Več podrobnosti

6,75 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,12 €. Vaše nagradne točke


Rastlinska hrana v obliki kosmičev, bogata z algo Spirulina platensis (36 %), za ribe, ki se prehranjujejo z algami, kot so afriški ostrižniki in druge ribe, vključno z morskimi, ki potrebujejo veliko sestavin rastlinskega izvora.

Alga Spirulina platensis krepi imunski sistem rib in je koristna tudi za njihovo prebavo. Vsebuje veliko nenasičenih maščobnih kislin in beljakovin, ki se lahko asimilirajo, je bogata z eksogenimi aminokislinami, vitamini in mikroelementi, ki zagotavljajo odlično fizično kondicijo, hitro rast in vitalnost. Redno hranjenje zagotavlja intenzivne in svetle barve vaših rib, k čemur prispevajo karotenoidi, ki jih vsebuje spirulina. Za prehransko raznolikost prehrane rastlinojedih rib priporočamo tudi prehranske izdelke Vegetable, Spirulina Flakes in Malawi.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij