ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Hrana za zlate ribice Hikari Goldfish Staple Baby 100 g

Dnevna hrana za mlade zlate ribice in koi krape.

Več podrobnosti

3,47 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,06 €. Vaše nagradne točke


Hikari Goldfish Staple Baby je dnevna hrana s hranilnimi snovmi, ki jih mlade zlate ribice in koi krapi potrebujejo -  100 g.

 

  • Plavajoča hrana omogoča nadzor na količino hrane, ki jo ribe pojedo. Tako se izognete prekomernemu hranjenju in motni vodi.
  • Vsebuje hranilne snovi in ​​vitamine, ki jih zlate ribice in koi krapi potrebujejo za zdravo in dolgo življenje.
  • Hrana je polna bogatih hranil in vitamina C, ki pomaga zmanjšati stres in preprečuje nalezljive bolezni.

Kamihata Fish Industries, proizvajalec ribje hrane Hikari, se z gojenjem okrasnih rib ukvarja že več kot enajst let in proizvaja najbolj kakovostno ribjo hrano, ki se uvršča med svetovne top izdelke. Da bi dosegli tako pomemben položaj na svetovnem trgu, so posvetili veliko časa opazovanju in preučevanju rib v njihovem naravnem biotopu. Nedavno je NASA povabila Hikari blagovno znamko k sodelovanju pri njihovem poskusu razvoja posebne vrste ribje hrane, ki se uporablja za krmo rib v vesoljskih plovilih, ki obkrožajo zemljo. 

Sestavine: žita, ribe in stranski proizvodi rib, zelenjava, mehkužci, raki, rastlinski izvlečki, derivati ​​rastlinskega izvora, kvas, alge, minerali.

Kvaliteta: beljakovine 35 %, maščobe 6 %, vlaknine 2,5 %, pepel 10,7 %, fosfor 0,9 %.

Dodatki: vitamin A 5800 MJ/kg, vitamin D3 1100 MJ/kg, vitamin E 99 mg/kg, vitamin C (stabiliziran) 100 mg/kg,  100 mg/kg, 20 mg/kg, 38 mg/kg, 380 mg/kg.

Uporaba: Pri temperaturi nad 10°C, hranite ribe 2 - 4 krat na dan, v odmerkih, ki jih ribe lahko pojedo v nekaj minutah.

Vsebina: 100 g

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij