ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Hrana za zlate ribice Hikari Goldfish Gold Baby 300 g

Barva za krepitev barve namenjena zlatim ribicam in koi krapom.

Več podrobnosti

10,31 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 10 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,20 €. Vaše nagradne točke


Hikari Goldfish Gold Baby je rija hrana, namenjena mladim zlatim ribicam in koi krapom. Hrana vsebuje karoten, ki krepi barvo, ter hranila in vitamine, ki krepijo zdravje in večajo energijo - 300 g.

  • Vsebuje hranilne snovi in vitamine, ki jih zlate ribice in koi krapi potrebujejo v svojem prvem letu starosti.
  • Vsakodnevna hrana s karotenom, ki aktivno krepi barvo rib.
  • Plavajoča hrana omogoča nadzor na količino hrane, ki jo ribe pojedo. Tako se izognete prekomernemu hranjenju in motni vodi.

Kamihata Fish Industries, proizvajalec ribje hrane Hikari, se z gojenjem okrasnih rib ukvarja že več kot enajst let in proizvaja najbolj kakovostno ribjo hrano, ki se uvršča med svetovne top izdelke. Da bi dosegli tako pomemben položaj na svetovnem trgu, so posvetili veliko časa opazovanju in preučevanju rib v njihovem naravnem biotopu. Nedavno je NASA povabila Hikari blagovno znamko k sodelovanju pri njihovem poskusu razvoja posebne vrste ribje hrane, ki se uporablja za krmo rib v vesoljskih plovilih, ki obkrožajo zemljo. 

 

Sestavine: žita, ribe in stranski proizvodi rib, mehkužci, raki, rastlinski izvlečki, derivati rastlinskega izvora, kvas, olja, maščobe, minerali.

Kvaliteta: beljakovine 35 %, maščobe 6 %, vlaknine 1,3 %, pepel 10,7 %, fosfor 0,9 %.

Dodatki: vitamin A 19000 MJ/kg, vitamin D3 3000 MJ/kg, vitamin E 550 mg/kg, vitamin C (stabiliziran) 100 mg/kg, 1,5 mg/kg, 100 mg/kg, 9,9 mg/kg, 39 mg/kg, 390 mg/kg.

Uporaba: Pri temperaturi nad 10°C, hranite ribe 2 - 4 krat na dan, v odmerkih, ki jih ribe lahko pojedo v nekaj minutah.

Vsebina: 300 g

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij