ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Hrana za ostrižnike Hikari Discus Bio Gold 80 g

Vsakodnevna hrana za ribe iz rodu ostrižnikov, ki povečuje njihovo obarvanost in spodbuja razmnoževanje.

Več podrobnosti

10,68 € z DDV


Obvesti me, ko bo izdelek na zalogi

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 10 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,20 €. Vaše nagradne točke


Hikari Discus Bio Gold je vsakodnevna hrana za ribe roda diskus, ki povečuje njihovo obarvanost, zdravje in spodbuja razmnoževanje - 80 g.

  • Karotenoidi povečujejo obarvanost v obliki naravno svetle in lepe barve v relativno kratkem času.
  • Krma z visoko vsebnostjo beljakovin ima porozno teksturo in se v stiku z vodo takoj zmehča in spremeni v gobasto snov.
  • Ribe jo hitro sprejmejo, ne razpade in ne povzroča motnosti vode.
  • Stabiliziran vitamin C pomaga zmanjšati stres in pripomore pri boju proti nalezljivim boleznim.

Kamihata Fish Industries, proizvajalec ribje hrane Hikari, je specializiran za gojenje okrasnih rib že več kot enajst let in proizvaja ribjo hrano najboljše kakovosti, ki velja za eno najboljših na svetu. Tako velik ugled na svetovnem trgu jim je uspelo doseči zahvaljujoč opazovanju in številnim študijam rib v njihovem naravnem biotopu. Nedavno je NASA povabila znamko Hikari k sodelovanju pri poskusu in  pomoči pri razvoju posebne vrste hrane za ribe, ki živijo v vesoljskih plovilih, krožečih okoli Zemlje. 

Sestavine: mehkužci in raki, žuželke, ribe in ribji izdelki, alge, kvas, žita, olja in maščobe, minerali.

Analitske sestavine: beljakovine 53 %, maščobe 14 %, vlaknine 2,5 %, pepel 13,4 %, fosfor 1 %.

Dodatki: vitamin A 19000 MJ/kg, vitamin D3 3000 MJ/kg, vitamin E 590 mg/kg, vitamin C (stabil.) 1200 mg/kg, bakrov sulfat 7,1 mg/kg, 1,1 mg/kg, 59 mg/kg, 4,7 mg/kg, 47 mg/kg, 250 mg/kg.

Hranjenje: Večkrat na dan v majhnih količinah. Ostrižniki običajno zavračajo novo vrsto krme, zato jih hranite, dokler ne sprejmejo spremembe.

Pakiranje: 80 g.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij