ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Hikari First Bites 10 g

Dobro uravnotežena mešanica za mlade ribe v prvi fazi razvoja.

Več podrobnosti

2,37 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,04 €. Vaše nagradne točke


Hikari First Bites je prvovrstna in visoko kakovostna hrana, ki jo mlade ribe potrebujejo v zgodnji fazi razvoja - 10 g.

 

  • Hrana, bogata z beljakovinami in aminokislinami, spodbuja zdravo rast brez okvar ali napak.
  • Vitamini, hranila in aminokisline spodbujajo hitrejšo rast rib.
  • Kombinacija vitaminov in mineralov ribam zagotavlja dobro telesno kondicijo, zdrav razvoj organov in povečuje njihovo odpornost proti nalezljivim boleznim.
  • Granule se potapljajo počasi in tako pomagajo pri oblikovanju dobrih prehranjevalnih navad ter ne povzročajo motnosti vode.

Kamihata Fish Industries, proizvajalec ribje hrane Hikari, je specializiran za gojenje okrasnih rib že več kot enajst let in proizvaja ribjo hrano najboljše kakovosti, ki velja za eno najboljših na svetu. Tako velik ugled na svetovnem trgu jim je uspelo doseči zahvaljujoč opazovanju in številnim študijam rib v njihovem naravnem biotopu. Nedavno je NASA povabila znamko Hikari k sodelovanju pri poskusu in  pomoči pri razvoju posebne vrste hrane za ribe, ki živijo v vesoljskih plovilih, krožečih okoli Zemlje. 

Sestavine: ribe in ribji izdelki, mehkužci in raki, žita, zelenjava, alge, kvas, derivati rastlinskega izvora, minerali.

Analitske sestavine: beljakovine 51 %, maščobe 5 %, vlaknine 1,7 %, pepel 16 %, fosfor 1,6 %.

Dodatki: vitamin A 9800 MJ/kg, vitamin D3 1900 MJ/kg, vitamin E 240 mg/kg, vitamin C (stabiliziran) 59 mg/kg, 1,5 mg/kg, 100 mg/kg, 9,8 mg/kg, 39 mg/kg, 390 mg/kg.

Hranjenje: Krmite večkrat na dan oziroma vsaj štirikrat, in sicer s količinami, ki jih ribe pojedo v 2 do 3 minutah.

Pakiranje: 10 g.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij