ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Ribja hrana Hikari Mini Algae Wafers 1 kg

znižana cena
brezplačna dostava

Hrana za tropske okrasne ribe.

Več podrobnosti

Znižana cena!

35,71 € z DDV

51,01 € z DDV

(znižano za 30 %)

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 35 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,70 €. Vaše nagradne točke


Najboljša visoko kakovostna hrana za ribe vrst Plecostomus, Ancistrus in druge vrste, ki jedo alge.

  • Izdelek vsebuje veliko rastlinskih snovi, ki jih imajo rade ribe vrste Plecostomus in drugih vrst, ki jedo alge.
  • Krma, bogata s hranili in stabiliziranim vitaminom C, prispeva k zmanjšanju stresa in v boju proti nalezljivim boleznim.
  • Edinstveni peleti v obliku diskov so rezultat najnovejše tehnologije.

V vodi se peleti zmehčajo, zato jih lahko ribe postopoma zaužijejo glede na prehranjevalne potrebe. Poleg tega ta ribja hrana ne povzroča motnosti v vodi ter predstavlja zelo preprost in učinkovit način dovajanja hrane ribam vseh velikosti, ki se raje prehranjujejo blizu dna.

Kamihata Fish Industries, proizvajalec ribje hrane Hikari, je specializiran za gojenje okrasnih rib že več kot enajst let in proizvaja ribjo hrano najboljše kakovosti, ki velja za eno najboljših na svetu. Tako velik ugled na svetovnem trgu jim je uspelo doseči zahvaljujoč opazovanju in številnim študijam rib v njihovem naravnem biotopu. Nedavno je NASA povabila znamko Hikari k sodelovanju pri poskusu in  pomoči pri razvoju posebne vrste hrane za ribe, ki živijo v vesoljskih plovilih, krožečih okoli Zemlje.

Sestavine: ribe in ribji izdelki, žita, rastlinski izdelki, zelenjava, alge, pekarski izdelki, kvas, olja in maščobe, školjke in raki, minerali.

Analitske sestavine: beljakovine 36 %, maščobe 6 %, vlaknine 1,3 %, pepel 15,2 %, fosfor 1 %.

Dodatki: vitamin A 8700 MJ/kg, vitamin D3 1500 MJ/kg, vitamin E 900 mg/kg, vitamin C (stabiliziran) 120 mg/kg, 0,3 mg/kg, 93 mg/kg, 1,9 mg/kg, 7,7 mg/kg, 77 mg/kg.

Hranjenje: Krmite svoje ribe s količino hrane, ki jo lahko pojedo v dveh urah.

Pakiranje: 1 kg.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij