ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Gnojilo TROPICAL Carbo 100 ml

Ogljikovo gnojilo za vodne rastline.

Več podrobnosti

2,85 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,04 €. Vaše nagradne točke


TROPICAL CARBO 100 ml je gnojilo, ki predstavlja učinkovit vir organskega ogljika za vodne rastline. Ogljik se uporablja pri fotosintezi za proizvajanje organskih spojin.

 

  • Redna uporaba gnojila zagotavlja intenzivno rast vodnih rastlin, kar pripomore k doseganju biološkega ravnovesja v akvariju in zmanjšuje tveganje za težave z algami in neustrezno stanje vode.
  • Za doseganje najboljših rezultatov uporabite TROPICAL CARBO za ustrezno gnojenje in prilagodite svetlobo potrebam gnojenih rastlin.
  • Izdelek lahko v akvarijih uporabite kot edini vir ogljika ali pa ga kombinirate z ogljikovim dioksidom v plinu.

Odmerek: 2 ml na 100 l vode vsak dan

Odmerek lahko povečate na 4 ml na 100 l vode v akvarijih z bolj gosto poraščenostjo z rastlinami. V tem primeru bodite vedno previdni in opazujte odzivanje živali v akvariju. Ne presežite priporočenega odmerka. Lahko se ga uporabi skupaj z izdelki Aqua Plant, Aquaflorin Potassium, Kobaltosan in Ferro-Aktiv. Ne kombinirajte ga s preparati za čiščenje vode in za korekcijo pH.

Količina v paketu: 100 ml

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij