ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Felix Sensations Jellies - meso in ribe z zelenjavo, 12 x 100 g

znižana cena

Vrečke Felix Sensations Jellies - mesna in zelenjavna različica z zelenjavo, 12 x 100g.

Več podrobnosti

Znižana cena!

4,31 € z DDV

5,38 € z DDV

(znižano za 20 %)

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,08 €. Vaše nagradne točke


Vrečke Felix Sensations Jellies vsebujejo meso in ribe v želatini, kar obogati še zelenjava, hrana pa je primerna za odrasle mačke.

Pakiranje vsebuje 3 vrečke hrane s skušo in paradižnikom, 3 vrečke s puranom in špinačo, 3 vrečke z jagnjetino in divjačino in 3 vrečke s slanikom in kozicami v želatini.

Sestavine:

Skuša in paradižnik v želatini: meso in njegovi stranski izdelki, izvleček beljakovin, ribe in ribji stranski izdelki (skuša 4 %), zelenjava (želatina: 4 % paradižnika iz paradižnikovega pireja), minerali, sladkor.

Puran in špinača v želatini:meso in njegovi stranski izdelki (puran 4%), izvleček beljakovin, ribe in ribji stranski izdelki, zelenjava (želatina: 4 % dehidrirana špinača), minerali, sladkor.

Jagnjetina in divjačina v želatini: meso in njegovi stranski izdelki (puran 4% in divjačina 1%), izvleček beljakovin, ribe in ribji stranski izdelki, minerali, sladkor.

Slanik s kozicami v želatini: meso in njegovi stranski izdelki, izvleček beljakovin, ribe in ribji stranski izdelki (slanik 4 %), mehkužci in raki (škampi 1 %), minerali, sladkor.

Pakiranje: 12 x 100 g.

Prejšnji
Naslednji
X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij