ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Felix Fantastic - mesna ali ribja različica z zelenjavo, 12 x 100 g

znižana cena

Vrečke Felix Fantastic za odrasle mačke - z 2 vrstama mesa in rib z želatino in zelenjavo, 12 x 100 g.

Več podrobnosti

Znižana cena!

4,31 € z DDV

5,38 € z DDV

(znižano za 20 %)

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,08 €. Vaše nagradne točke


Mokra hrana Felix Fantastic z mesom in ribami v želatini za odrasle mačke.

Pakiranje vsebuje 3 vrečke z govedino in korenjem, 3 vrečke s piščancem in paradižnikom, 3 vrečke z lososom in bučkami, 3 vrečke s postrvjo in stročjim fižolom.

Sestavine:

Govedina in korenje: meso in njegovi stranski izdelki (govedina 4 %), beljakovinski koncentrat zelenjave, ribe in ribji stranski izdelki, zelenjava (korenje 4 %), minerali, sladkor.

Piščanec in paradižnik: meso in njegovi stranski izdelki (piščanec 4 %), beljakovinski koncentrat zelenjave, ribe in ribji stranski izdelki, zelenjava (paradižnik 4 %), minerali, sladkor.

Losos in bučke: meso in njegovi stranski izdelki, beljakovinski koncentrat zelenjave, ribe in ribji stranski izdelki (losos 4 %), zelenjava (bučke 4 %), minerali, sladkor.

Postrv in stročji fižol: meso in njegovi stranski izdelki, beljakovinski koncentrat zelenjave, ribe in ribji stranski izdelki (postrv 4 %), zelenjava (stročji fižol 4 %), minerali, sladkor.

Pakiranje: 12 x 100 g.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij