ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Reverzna osmoza 190 l + merilnik prevodnosti ADWA

znižana cena
brezplačna dostava

Reverzna osmoza picobello (190 l/24 h) z merilnikom prevodnosti.

Več podrobnosti

Ta izdelek je v kompletu, ki vsebuje::

1 x Konduktometer ADWA AD 203 + kalibracijska raztopina 1413 µS

Konduktometer - EC-meter za prevodnost ADWA AD 203. Digitalni.

1 x Reverza osmoza – Classic – 190 litrov na 24 ur

Reverzna osmoza Classic s karbonskim filtrom.

Znižana cena!

72,36 € z DDV

96,48 € z DDV

(znižano za 25 %)

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 72 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 1,44 €. Vaše nagradne točke


Reverzna osmoza picobello – 190 l/24 h + merilnik prevodnosti (konduktometer) ADWA

 

Popoln sistem reverzne osmoze s karbonskim filtrom (aktivni ogljik) in mehanskim filtrom. Reverzna osmoza picobello 190 je namenjena filtriranju vode iz pipe in odstranjevanju škodljivih snovi (pesticidov, težkih kovin, nitritov, nitratov itd.), soli in mineralov, ki povzročajo trdoto vode.

Preprost način za pripravo mehke in izjemno čiste vode, ki je primerna za takojšnjo uporabo v akvariju. Poleg tega tako pripravljena voda ne vsebuje virusnih ali bakterijskih povzročiteljev. Deluje brez elektrike in kemičnih aditivov.

Izhodno mehko vodo, ki nastane s postopkom reverzne osmoze (pronicanjem), je mogoče zaradi zahtev gojenih rib narediti nekoliko "tršo" s proizvodi blagovnih znamk SERA in TETRA. Ta postopek je bolj zaželen kot mešanje pronicane vode z vodo iz pipe, ker lahko vsebuje nekatere škodljive snovi.

Najpomembnejši del reverzne osmoze je napreden poliamid, ki deluje kot mikrosito in zadrži vse molekule, večje od vodnih molekul. Reverzna osmoza je opremljena tudi z mehanskim in karbonskim filtrom.

Namestite jo lahko pod kateri koli odtok. Kompaktna in zmogljiva enota za obdelavo vode v vašem akvariju. Enoto poganja vodni tlak, ki mora biti večji od 3 barov (takšen vodni tlak je v večini naših domov).

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij