ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

EHEIM BIOPOWER 240 L

brezplačna dostava

Notranji filter s tehnologijo filtriranja kot pri zunanjih filtrih - EHEIM BIOPOWER 240

Več podrobnosti

55,21 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 55 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 1,10 €. Vaše nagradne točke


EHEIM BIOPOWER 240 – prvi notranji filter s tehnologijo filtriranja zunanjega filtra – za akvarije prostornine 160-240 l

Odlična filtracija zaradi košarice EHEIM SUBSTRAT PRO in filtracijskega vložka za predfiltracijo kot pri zunanjih filtrih (zunanji filtri EHEIM)

EHEIM BIOPOWER - dokonalá filtrácia s EHEIMSUBSTRAT PRO

Glava črpalke filtra EHEIM Biopower se nahaja v kroglastem čepu. Zaradi tega je mogoče po želji nastaviti pretok vode, ki teče iz črpalke. Z regulatorjem pretoka je mogoče prilagoditi količino pretečene vode, z difuzorjem pa moč zračenja. Filter EHEIM Biopower podpira mehansko in biološko filtracijo, pa tudi filtracijo z absorbiranjem.

Filtri EHEIM Biopower so opremljeni s keramično osjo, zaradi katere ima filter dolgo življenjsko dobo. K filtru spadata še predfilter in držalo za filter s štirimi priseski.

Tehnične lastnosti filtra EHEIM BIOPOWER 240:

ZA AKVARIJE VOLUMNA: 160-240 litrov
ZMOGLJIVOST ČRPALKE: 280-750 l/h
NAJVEČJA TLAČNA VIŠINA: 0,6 m
PORABA: 8 W
VSEBINA POLNJENJA: 680 cm3
MERE: Premer * Višina: 96 x 325 mm

 

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij