ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Busy Buddy Squeak´n Treat Ooga, L

Piskajoča gumasta igrača v obliki kosti z luknjo za priboljške, primerna za pse velikih pasem (nad 23 kg).

Več podrobnosti

15,24 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 15 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,30 €. Vaše nagradne točke


Interaktivna piskajoča igrača z luknjo za priboljške, primerna za pse velikih pasem, starejše od 6 mesecev.

 

Odlična igrača za pse velikih pasem z vgrajeno piščalko in luknjo za priboljške. Uporabljate jo lahko kot standardno igračo za metanje na prostem, zahvaljujoč luknji za priboljške pa je idealna tudi za kratkočasenje doma. Če igračo napolnite z briketi, od dnevnega odmerka briketov odštejte uporabljeno količino. Stresite igračo, da preverite, ali bodo priboljški padli ven. Če se to ne zgodi, odrežite gumaste izbokline v luknji (koške odrezane gume odstranite, da ne bodo končali v igrači!). Tako bodo priboljški iz igrače padali hitreje. Piskanje pri psih vzbudi naravni lovski nagon, zato bodo takoj pripravljeni na igro. Igrača je primerna za pranje v pomivalnem stroju (na zgornji polici).

Izdelek je primeren za več kot 6 mesecev stare pse velikih pasem, kot so: nemški ovčarji, ovčarji, zlati prinašalci, labradorci, dobermani, sibirski haskiji, dalmatinci, leonberžani ipd.

Igrača je izdelana iz trpežne gume, ki rahlo diši po vanilji, kar je normalno. Če opazite, da pes žveči del igrače, kjer se nahaja piščal, pazite, da te ne pogoltne. V tem primeru odvrzite piščal ali igračo zamenjajte z novo!

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij