ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Busy Buddy Squeak´n Treat Troog, M

Piskajoča gumasta igrača z luknjo za priboljške, primerna za pse srednje velikih pasem (od 9 do 23 kg).

Več podrobnosti

10,16 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 10 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,20 €. Vaše nagradne točke


Interaktivna piskajoča igrača z luknjo za priboljške, primerna za pse srednje velikih pasem.

 

Odlična igrača za pse srednje velikih pasem z vgrajeno piščalko in luknjo za priboljške.  Uporabljate jo lahko kot standardno igračo za metanje na prostem, zahvaljujoč luknji za priboljške pa je idealna tudi za kratkočasenje doma. Če igračo napolnite z briketi, od dnevnega odmerka briketov odštejte uporabljeno količino.

Stresite igračo, da preverite, ali bodo priboljški padli ven. Če se to ne zgodi, odrežite gumaste izbokline v luknji (koške odrezane gume odstranite, da ne bodo končali v igrači!). Tako bodo priboljški iz igrače padali hitreje. Piskanje pri psih vzbudi naravni lovski nagon, zato bodo takoj pripravljeni na igro. Igrača je primerna za pranje v pomivalnem stroju (na zgornji polici).

Izdelek je primeren za pse srednje velikih pasem, kot so: broderski ovčarji, braki, kokeršpanjeli, srednji kodri, mali angleški hrti ipd.

Igrača je izdelana iz trpežne gume, ki rahlo diši po vanilji, kar je normalno. Če opazite, da pes žveči del igrače, kjer se nahaja piščal, pazite, da te ne pogoltne. V tem primeru odvrzite piščal ali igračo zamenjajte z novo!

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij