ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

DENNERLE BlueLagoon UV-Block 500 ml

Preprečevanje nastanka alg v ribnikih z zmanjševanjem vpadne svetlobe.

Več podrobnosti

16,27 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 16 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,32 €. Vaše nagradne točke


Dennerle BlueLagoon UV-Block je sredstvo za preprečevanje nastanka alg z zmanjševanjem vpadne svetlobe.

 

Sredstco proti zelenim in vlaknatim algam. Posebna modra barva zmanjša količino svetlobe in vodi da lepo modro barvo. Lagoon blue barvilo ribnika bo vašim ribam dalo intenzivnejšo barvo. Sredstvo je idealno za vrtne ribnike. Vključno z ribniki za Koi, in plavalne bazene.

Odmerjanje: 25 ml na 1000 l vode

Prostornina pokrovčka je  30 ml / 500 ml, 40 ml / 1000 ml

Uporaba: Izmerite zahtevano količino, vmešajte jo v posodo s 5 do 10 litrov in jo enakomerno vmešajte v ribnik. Ko barva ribnika zbledi, uporabite polovični odmerek (približno vsakih 6 tednov). Za optimalno delovanja uporabljajte takoj v času pomladi. Voda obdelana s tem sredstvom je neškodljiva za vse hišne ljubljenčke.

Opozorilo: Sredstvo barva kožo, oblačila in materiale. Med uporabo uporabljajte zaščitne rokavice. Hranite stran od otrok, sonca, visokih temperatur in pozebe.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij