ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

JBL 7+13 kroglice

Gnojilo v obliki kroglice za večje vrste rastlin v akvariju.

Več podrobnosti

7,93 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,14 €. Vaše nagradne točke


Gnojilo v obliki glinenih kroglic, ki vsebujejo hranila za večje vrste akvarijskih rastlin in njihovih korenin (npr. Cryptocoryne, Echinodorus in druge).

 

Brez nitrata in fosfata. Učinek traja vsaj eno leto.

Gnojilo sestoji iz gline, ki je skozi poseben proces obogatena z netopnim železom in dopolnjena z bistvenimi elementi v sledeh. S tem se izognemo pretirani količini železa v vodi in preprečimo rast nezaželenim algam. Zaradi posebnih biokemičnih mehanizmov imajo korenine rastlin možnost železo absorbirati kadarkoli. Glina ima posebno visoke zmogljivosti za črpanje hranilnih snovi in deluje kot naravna enota pri izmenjavi ionov. Hranila se sproščajo po potrebi, presežena količina pa je absorbirana, kar rastlinam zagotavlja, da imajo ustrezno količino hranil v vsakem trenutku.

Uporaba: Odvisno od velikosti rastlin, pritisnite eno ali več kroglic v pesek blizu območja korenin.

Paket: 7+13 kroglic za gnojenje

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij