ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

SERA Phyto med Baktazid 100 ml

Zeliščni pripravek za čiščenje vode v akvarijih in ribnikih ob prisotnosti zunanjih bakterij pri ribah.

Več podrobnosti

30,40 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 30 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,60 €. Vaše nagradne točke


Zeliščni pripravek s timijanovim oljem, ki deluje proti zunanjim bakterijam pri akvarijskih in ribniških okrasnih ribah.

Tudi v dobro vzdrževanih akvarijih lahko ribe trpijo za okužbo z bakterijami, kar se odraža v modrih ali belih pegah po telesu rib. Izdelek Sera Phyto med Baktazid prispeva k uspešnemu nevtraliziranju teh bakterij.

Učinkovina tega pripravka je timijanovo olje iz Thymus vulgaris L., Thymus zygis L., ki se uporablja pri zdravljenju kožnih vnetij, ki jih povzroča bakterija Aeromonas, Pseudomonas ali Vibrio, in pri vnetjih plavuti ali škrg pri okrasnih ribah v akvariju ali ribniku.

 

Odmerjanje: Dodajte 1 ml pripravka v 40 litrov vode na prvi in tretji dan. V primeru resnejših okužb tudi na peti dan dodajte 1 ml v 40 litrov vode. Izdelek enakomerno porazdelite po gladini vode in nato premešajte vodo v akvariju. Med zdravljenjem morate izklopiti UV svetilke (če jih imate) in zagotoviti dobro prezračenost akvarija. Biološke filtre lahko pustite. Po zdravljenju priporočamo, da vodo večkrat prefiltrirate prek izdelka Sera Super Carbon.

Pakiranje: 100 ml (za 1300 - 2000 litrov vode)

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij