Royal Canin Intense Beauty Jelly 12 x 85 g

znižana cena
Royal Canin Intense Beauty Jelly 12 x 85 g
chevron_left
chevron_right

Royal Canin Intense Beauty Jelly 12 x 85 g

Popolna hrana za intenzivno lepoto mačke - koščki mesa v želeju.

Več podrobnosti
Na Zalogi Na Zalogi
Znižana cena!
11,77 € 20 %
9,42 € z DDV
- +
Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 9 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,18 €. Program zvestobe Vaše nagradne točke

Royal Canin Intense BEAUTY - popolna hrana v želeju za odrasle mačke, ki skrbi za zdravo in bleščečo dlako. Bogata z maščobnimi kislinami omega 3 in omega 6, vitaminom B, cinkom, biotinom in elementi v sledovih, 85g.

Mačja dlaka je pokazatelj zdravja. Hrana Royal Canin Intense Beauty je izdelana iz najboljših sestavin, ki skrbijo za zdravo kožo in dlako odrasle mačke. Hranila skrbijo za obnovo in vzdrževanje zdrave kože in sijoče dlake. Hrana je bogata z maščobnimi kislinami omega 3 in omega 6, vitaminom B, cinkom, biotinom in elementi v sledovih.

Odrasle mačke imajo povečano tveganje za nastanek sečnih kamnov. Hrana podpira zdrava sečila in pomaga zniževati koncentracijo mineralov, ki lahko povzročijo sečne kamne.

Royal Canin Intense Beauty vsebuje hranila, ki so potreba za optimalno zdravje in vitalnost mačke. Visoka vsebnost esencialnih maščobnih kislin skrbi za zdravje mačke, zmerna vsebnost energije pa za vzdrževanje teže.

Hrana vsebuje koščke mesa v okusnem želeju. Porcionirane vrečke za ohranitev svežine ohranjajo polni okus hrane in ščitijo njeno visoko prehransko kakovost. Kljub temu se vrečke z lahkoto odpirajo.

Esencialne maščobne kisline: dobavljajo dragoceno energijo, spodbujajo naravne obrambne sposobnosti organizma in podpirajo lepo dlako.
Vitamini: imajo antioksidantni učinek, krepijo imunski sistem in spodbujajo metabolizem.
Minerali: delujejo podporno na metabolizem, zdravo kožo in skrbijo za stabilno gradnjo kosti.
Vlaknine: pripomorejo k uravnoteženi črevesni flori in zdravi prebavi.
Beljakovine: skrbijo za optimalen razvoj organov, mišic in vezivnega tkiva.

Sestava: meso in živalski stranski proizvodi, ribe in stranski proizvodi rib, rastlinski izvleček beljakovin, minerali, olja in maščobe, rastlinski stranski proizvodi, sladkor.

Dodatki: vitamin D3 (51 IE/kg), železo (10 mg/kg), jod (0,12 mg/kg), baker (0,9 mg/kg), mangan (3 mg/kg), cink (30 mg/kg).

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:
chevron_left
chevron_right
Najbolje prodajani izdelki v tej kategoriji