ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Hrana KOI Bakto sera KOI Bakto 1350 tablet

Hrana za ribe v ribniku z zdravilom.

Več podrobnosti

30,40 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 30 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,60 €. Vaše nagradne točke


Hrana za ribe v ribniku z zdravilom - sera KOI Bakto Tabs 1350 tablet.

 
Napihnjenost trebuha,  dvignjene luske, nabrekle oči, počasno gibanje, temna obarvanost in izguba apetita so simptomi bakterijskih bolezni. V takih primerih priporočamo zdravljenje z Koi Bakto Tabs. Vendar tablet ne uporabljajte v morskih akvarijih z nevretenčarji.

Navodila za uporabo Sera KOI Bakto Tabs:

Med zdravljenjem ribe hranite izključno s sera KOI Bakto Tabs, ne uporabljajte nobene druge hrane! Vodo intenzivno zračite in filtrirajte, vendar ne z aktivnim ogljikom! Če je nameščen, izklopite odmerjevalec CO2 in UV svetilko. Vsak dan zamenjajte del vode v akvariju in vsak drugi dan v ribniku. Ribe je treba krmiti neprestano in izključno s sera KOI Bakto Tabs, dokler ne ozdravijo. Aktivne snovi neposredno vplivajo na okužene organe. V primeru večjega števila bolezni lahko dodate sera Baktopur Direct v skladu z navodili.
 
Po končanem zdravljenju zamenjajte del vode z novo in dodajte sera Pond Bio Nitrivec, nekaj dni vodo filtrirajte z aktivnim ogljikom (sera Super Carbon). Hranjenje s sera Fishtamin je učinkovita pomoč za hitro okrevanje. Ne dajajte tablet sera Fishtamin skupaj s tabletami sera KOI Bakto Tabs.
X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij