ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Royal Canin Dermacomfort Dog Loaf vrečka s pašteto za pse s problematično kožo 12 x 85 g

znižana cena

Vrečka s pašteto, primerna za pse s problematično kožo.

Več podrobnosti

Ta izdelek je v kompletu, ki vsebuje::

12 x Royal Canin Dermacomfort Dog Loaf vrečka s pašteto za pse s problematično kožo 85 g

Vrečka s pašteto, primerna za pse s problematično kožo.

Znižana cena!

9,86 € z DDV

10,95 € z DDV

(znižano za 10 %)

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 9 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,18 €. Vaše nagradne točke


Razdražena koža je najpogostejši vzrok za obisk veterinarja pri psih. Občutljiva koža in prekomerno praskanje lahko privedeta do poškodb kože in celo vnetja. Občutljivo kožo lahko pomirite s hrano, ki vsebuje ustrezna hranila. Pašteta v vrečki ROYAL CANIN® Dermacomfort je obogatena z maščobnimi kislinami Omega-3 in Omega-6, ki pomirjajo in ščitijo pasjo kožo ter jo naredijo manj občutljivo na dražilne snovi iz okolja. Izbrani viri beljakovin, ki pašteta vsebuje, prispevajo k zmanjšanju nevarnosti za nastanek preobčutljivosti. Ta okusna hrana je bogata s skrbno izbranimi beljakovinami z nizkim deležem alergenov, ki izpolnjujejo potrebe vašega psa. Hrana z ustreznimi hranili ne prispeva samo k zmanjšanju občutljivosti kože, temveč tudi k rasti goste in zdrave dlake. Pašteta v vrečki ROYAL CANIN® Dermacomfort je primerna za pse vseh tež.

Poleg okusne paštete lahko v našem programu Dermacomfort najdete tudi okusne brikete. Tako briketi kot pašteta so prehransko celoviti in se odlično dopolnjujejo. Poskusite pašteto v kombinaciji z briketi!

 

Meso in stranski živalski proizvodi, stranski rastlinski proizvodi, žitarice, minerali, olja in maščobe, različni sladkorji.

 

Prehranski dodatki: vitamin D3: 200 IU, E1 (železo): 10 mg, E2 (jod): 0,3 mg, E4 (baker): 2,1 mg, E5 (mangan): 3,1 mg, E6 (cink): 30 mg – Tehnološki dodatki: Klinoptilolit sedimentnega izvora: 2,2 g.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij