ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Sera gravel cleaner – vacuum cleaner

Čistilnik gramoza Sera za akvarije višine do 60 cm.

Več podrobnosti

9,25 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 9 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,18 €. Vaše nagradne točke


S tem čistilnikom lahko enostavno odstranite mulj in gnijoče ostanke (nanose) z dna akvarija brez izmenjave vode.

Čistilnik gramoza Sera je primeren za akvarije višine do 60 cm. Z akvarijem se poveže z zračno črpalko (glejte sliko na škatli).

Navodila za uporabo:

1) Zračni motor akvarija in cev (A) povežite.
2) Sesalno cev (B) namestite na dno in teleskopsko cev (C) namestite tako visoko, da so odprtine za izpust (D) 2 do 3 cm nad gladino. To bo zagotovilo nemoten pretok izsesane vode.

3) Filtrirno gobo (E) vzemite iz posode za usedline jo temeljito operite, ožemite, ponovno vstavite in posodo zaprite.
4) Vklopite zračni motor akvarija, čistilnik držite navpično in počasi sesajte usedlino. Če voda uhaja iz odprtin (G), zmanjšajte dotok zraka.
5) Na koncu sesanja pod tekočo vodo temeljito sperite filtrirno gobo in posodo za usedline.

Pozor:

Pri menjavi vode ne pozabite, da voda iz pipe ni primerna za akvarije. Za učinkovito menjavo vode, brez ogrožanja živali akvariju, je treba tako vodo prilagoditi z izdelkom sera Aqutan ali sera Morena. Pri menjavi vode se sperejo tudi koristne nitrifikacijske bakterije, ki skrbijo za biološko čiščenje okolja. Hitro jih je mogoče nadomestiti s sera Nitrivec.

 

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij