ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Sera pond bio humin 5000ml

brezplačna dostava

Sera pond bio humin 5000ml - naravni pripravek proti plavajočim in nitastim algam.

Več podrobnosti

60,90 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 60 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 1,20 €. Vaše nagradne točke


Ta naravni biološki pripravek proti kalni vodi učinkuje tako, da filtrira svetlobo, voda v ribniku pa postane kristalno čista in zdrava.

Pojav kalne vode, z izjemo vizualnega vidika vode, prav tako predstavlja kršitev biološkega ravnovesja v vodi, ki ogroža zdravje rib.

Sera pond bio humin se lahko uporablja na dva načina: kot preventiva in pri akutnem pojavu kalne vode.

Navodila za uporabo: Pred uporabo pretresite! 50 ml za 1000 litrov vode. Da bi dosegli optimalen učinek, potrebno količino pripravka zmešajte z vodo v posodi in ga nato enakomerno polijte po površini. Priporočamo, da postopek ponovite po dveh tednih ali pa po treh dneh v primeru zelo kalne vode. Mrtve alge lahko predstavljajo veliko obremenitev za vodno okolje, zato priporočamo temeljito zračenje vode, še posebej ob višjih temperaturah. Učinek sera pond bio humin pripravka bo viden po enem do treh tednih, odvisno od vrste alg, sestave vode in temperature. Kratkotrajna kalnost vode po nanosu je tipična za ta pripravek. Ne vsebuje konzervansov in barvil.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij