ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Sera raffy P – hrana za vodne želve – 1000 ml

Hrana za odrasle vodne želve in plazilce Sera raffy P – 1000 ml

Več podrobnosti

10,31 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 10 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,20 €. Vaše nagradne točke


Sera raffy P je granulirana hrana v obliki paličic za plazilce in vodne želve. Te okusne paličice vsebujejo vse potrebne sestavine ter minerale in vitamine, pomembne za zdravo prehrano.

Plavajoče paličice so bogate s kalcijem; podpirajo naraven razvoj skeleta. Če želite poskrbeti za raznoliko prehrano, priporočamo kombinacijo s hrano sera raffy mineral - raffy I in s hrano - raffy Royal, odvisno od vrste živali.

To je tudi dopolnilna prehrana za vse sladkovodne želve in legvane.

Navodila za uporabo hrane Sera raffy P:

S hrano sera raffy P hranite želve enkrat ali dvakrat na dan, količina pa naj nikoli ne presega količine, ki jo živali lahko pojedo v kratkem času. Ne hranite jih prekomerno. 
Sestava hrane Serra raffy P:

ribja moka, koruzna moka, pšenični gluten, pšenični zdrob, kvas, moka iz postranic in rakov, olje iz jeter polenovke, rastlinska moka, barvilo, dovoljeno v ES.
Vsebnost vitaminov v 1 kg: vit. A 30.000 IE, vit. D3 1500 IE, vit. E, tokoferol 60 mg, vit. B1 30 mg, vit. B2 90 mg, stab. vit. C (L-askorbil-2-polifosfat) 550 mg.
Navedene kakovostne oznake: N-snovi 39,0 %, maščobe 4,0 %, vlaknine 4,1 %, vlažnost 6,5 %, pepel 4,5 %,  kalcij min./maks. 0,9 %/1,8 %, fosfor min./maks. 0,2 %/0,6 %.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij