ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Tropical Kobaltosan - 50 ml

Pripravek za obogatitev vode v akvariju.

Več podrobnosti

2,24 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,04 €. Vaše nagradne točke


Tekoči pripravek, ki obogati vodo v akvariju in absorbira aktivne ione kobalta. Ima pozitiven učinek na rast rib in rastlin v akvariju.

 

Preparat je biostimulator, ki vodo v akvariju obogati z aktivnimi in prostimi ioni kobalta. Pripravek z aktivnimi ioni kobalta je namenjen ribam in rastlinam v akvariju. Pospešuje rast rib in poveča njihovo obarvanost. Po samo 14 dneh redne uporabe Kobaltosan-a lahko opazite, da barve postanejo bolj žive in svetlejše. Kobaltosan je še posebej priporočljiv za akvarije z živorodnimi zobatimi krapovci, kot so gupiji, mečarice ipd. Dolgoletna opazovanja potrjujejo, da imajo ioni kobalta spodbuden vpliv na rast, razvoj in obarvanje akvarijskih rastlin, ki imajo rdeče obarvane liste.

Odmerek: 10 ml na 100 l vode vsakih 14 dni ali ob vsaki menjavi vode ter pri vlivanju vode.

Količina v paketu: 50 ml (za 500 l vode)

 

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij