ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Zobna pasta za pse in mačke z okusom jeter - 100 g

Zobna pasta z okusom mesa - dnevna zaščita zob vašega ljubljenčka.

Več podrobnosti

5,69 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,10 €. Vaše nagradne točke


Zobna pasta Beaphar preprečuje zobne obloge in zobni kamen.

Zobna pasta z okusom mesa zagotavlja popolno zaščito zob vašega ljubljenčka. Rezultat so njegovi zdravi zobje in svež zadah.

 

  1. Proti nastajanju zobnih oblog: različne bakterije in beljakovine v hrani povzročajo zobne obloge. Zobna pasta vsebuje encime (proteaze in glukozno oksidazo), ki se borijo proti škodljivim bakterijam in preprečujejo nastanek zobnega kamna.
  2. Proti nastajanju zobnega kamna: tudi majhne obloge lahko povzročijo zobni kamen, ki vsebuje kalcij. Zobna pasta Beaphar vsebuje sestavine, ki vežejo kalcij druga na drugo in s tem preprečujejo nastanek zobnega kamna.

  3. Okus mesa: poleg vseh prednosti zobne paste je ta tudi zelo okusna. Vašemu ljubljenčku bo všeč okus in se bo na zobno pasto zelo hitro navadil.

 

Uporaba: za pravilno čiščenje zob zobno pasto uporabite skupaj z Beapharjevo ščetko.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij