ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Razpršilo za vzgajanje 8 in 1 PUPPY TRAINER - 230 ml

Razpršilo 8 in 1 PUPPY TRAINER je posebno razpršilo za vzgajanje pasjih mladičev. Razpršilo določi mesto, kjer mladički lahko opravljajo svojo potrebo.

Več podrobnosti

6,61 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,12 €. Vaše nagradne točke


Zahvaljujoč posebni formuli razpršilo 8 in 1 SPRAY TRAINER olajšuje vzgajanje pasjih mladičev. Razpršilo lahko uporabite v notranjih prostorih in zunaj.

Uporaba v notranjih prostorih: Na papir razpršite krog z obsegom približno 5 cm z razdalje 2,5 cm. Nato pustite, da pes povoha to mesto na papirju. Psički bodo tako ugotovili, da je to dovoljeno mesto za opravljanje potrebe. Postopek večkrat ponovite, predvsem po zbujanju, hranjenju in pred odhodom.

Uporaba zunaj: Razpršite izdelek na mesto, kjer želite, da mladič opravlja svojo potrebo. Potem svojega ljubljenčka vodite do tega mesta in ga pohvalite, ko tam opravi svojo potrebo. Postopek ponovite tolikokrat, kot je potrebno.

Pakiranje: 230 ml

Prejšnji Naslednji
X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij