ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Ribja hrana v kosmičih TROPICAL 3-Algae 250 ml/50 g

3-ALGAE FLAKES - je krma v obliki kosmičev za sladkovodne in morske ribe, bogata z algami.

Več podrobnosti

4,56 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,08 €. Vaše nagradne točke


3-ALGAE GRANULAT je krma v obliki kosmičev in bogata z algami za sladkovodne in morske ribe, ki v svoji prehrani potrebujejo alge, namenjena pa je tudi vsejedim ribam kot dopolnilna hrana.

Vsebuje tri vrste alg: Chlorella, Ascophyllum in Laminaria. Chlorella vsebuje nenasičene maščobne kisline, beljakovine (bogate z esencialnimi aminokislinami) in vitamine, ki skupaj z mikro- in makroalgami (vključno z jodom, kromom, selenom in železom) prispevajo k vzdrževanju telesnega zdravja vaših rib, hitri rasti in vitalnosti. Ribe, ki jih redno hranite s tem izdelkom, zaužijejo velik odmerek klorofila (zelen pigment), ki je koncentriran vir Chlorelle. Klorofil pomaga pri preprečevanju pojava neželenih bakterij v prebavnem sistemu kot tudi pojava vnetij ter skupaj z zeolitom pomaga odpravljati toksine iz ribjega organizma. Izvleček iz aloe krepi imunski sistem in pripomore k razvoju koristne bakterijske flore v prebavnem sistemu. Zahvaljujoč koristnim učinkom je izdelek priporočljiv tudi za ribe v karanteni za aklimatizacijo in regeneracijo.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij