ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Kosmiči za krepitev obarvanosti TROPICAL Cichlid colour flake 250 ml/50 g

Ribja hrana za ostrižnike z veliko količino vlaknin in beta-glukanom.

Več podrobnosti

4,38 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,08 €. Vaše nagradne točke


CICHLID COLOR je hrana v obliki kosmičev, ki krepi obarvanost rib in vsebuje veliko vlaknin. Namenjena je vsakodnevni prehrani vsejedih in mesojedih ostrižnikov ter druge ribe iz rodu Tropheus, ki živijo v jezeru Malavi.

Visoka kakovost izdelka je bogata z elementi rastlinskega in živalskega izvora ter dobro uravnoteženo kombinacijo vitaminov in elementov v sledovih. Zahvaljujoč temu ohranja zdravje, vitalnost in splošno dobro stanje vaših rib.

Naravni imunostimulator Beta-1,3/1,6-glukan in stabiliziran vitamin C stimulirata imunski sistem rib in krepi odpornost proti boleznim. Balastne snovi v krmi, hitin in vlaknine izboljšujejo prebavo in preprečujejo zaprtje, ki je lahko usodno, medtem ko koprive vzdržujejo metabolizem rib.

Svetle in živahne barve krepijo naravna barvila, karotenoidi iz planktona ter alge Spirulina platensis in Haematococcus pluvialis.

Previous
Next
X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij