ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Ozonska naprava ET - 200 mg/h

znižana cena
brezplačna dostava

Ozonska naprava ET200 je učinkovita pri zdravljenju bolezni rib in uničevanju bakterij, virusov, parazitov in alg.

Več podrobnosti

Znižana cena!

138,18 € z DDV

162,57 € z DDV

(znižano za 15 %)

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 138 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 2,76 €. Vaše nagradne točke


OZONSKA NAPRAVA  ET200 - najučinkovitejši izdelek za zdravljenje bolezni in uničevanje bakterij, zajedavcev, virusov in alg v akvariju ali ribniku.

 

Kaj je ozon?

Ozon je posebna oblika kisika. Molekula kisika je običajno sestavljena iz 2 atomov, molekulo ozona pa sestavljajo 3 atomi kisika. Učinki, ki jih ima ozon zaradi biokemijskih reakcij v akvariju, temeljijo na zelo visoki oksidacijski moči. Ozon je najmočnejši oksidant, ki je neškodljiv za okolje. Ker je sestavljen iz treh atomov kisika, ne vpliva na kemizem akvarija (akvarijsko vodo). Ozon podpira razgradnjo strupov v akvarijski vodi, predvsem razgradnjo nitritov in amonijevih spojin.

Kaj so prednosti uporabe ozonske naprave?

Dezinfekcija z naravnim procesom oksidacije je bolj učinkovita in deluje na več škodljivih snovi v primerjavi z UV-C sevanjem. S skrbnim odmerjanjem lahko iz vode odstranite vse patogene klice in nezaželene bakterije. Ozon zagotavlja kristalno jasno in predvsem zdravo vodo, saj s procesom oksidacije ubija patogene snovi, odstranjuje nezaželene nitrite, povečuje naravno oksidacijsko sposobnost vode, odstranjuje rumene snovi iz vode, povečuje učinkovitost snovi proti penjenju v morskih akvarijih in pozitivno vpliva na biološko filtriranje v akvariju ali ribniku. Prav tako lahko učinkovito vpliva na biološke procese v vašem ribniku.

Ozonska naprava ET200 je primerna za sladkovodne akvarije volumna 500 do 4000 litrov in akvarije z morsko vodo volumna do 2000 litrov.

Tehnične lastnosti:

Vhodna moč: 6W

Proizveden ozon: 5 ÷ 200mg/h

Priporočen pretok zraka: 20-500 l/h

Dimenzije: 155 x 70 x 50mm

Primerno za akvarije volumna: 500-4000 l

 

Za uspešno uporabo je potrebna zračna črpalka, ki jo je potrebno dokupiti.

 

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij