ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Ribja hrana Hikari Staple Mini 500 g

Ribja hrana s hranilnimi snovmi in vitamini, ki krepijo zdravje rib.

Več podrobnosti

8,49 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 8 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,16 €. Vaše nagradne točke


Daily feed Hikari Staple Mini za zlate ribice in koi krape, bogata z vitaminom C.

  • Plavajoča hrana omogoča nadzor na količino hrane, ki jo ribe pojedo. Tako se izognete prekomernemu hranjenju in motni vodi.
  • Vsebuje hranilne snovi in vitamine, ki jih zlate ribice in koi krapi potrebujejo za zdravo in dolgo življenje. Za krepitev barve dnevno uporabljajte izdelke Hikari Gold Baby.
  • Hrana je polna bogatih hranil in vitamina C, ki pomaga zmanjšati stres in preprečuje nalezljive bolezni.

Kamihata Fish Industries, proizvajalec ribje hrane Hikari, se z gojenjem okrasnih rib ukvarja že več kot enajst let in proizvaja najbolj kakovostno ribjo hrano, ki se uvršča med svetovne top izdelke. Da bi dosegli tako pomemben položaj na svetovnem trgu, so posvetili veliko časa opazovanju in preučevanju rib v njihovem naravnem biotopu. Nedavno je NASA povabila Hikari blagovno znamko k sodelovanju pri njihovem poskusu razvoja posebne vrste ribje hrane, ki se uporablja za krmo rib v vesoljskih plovilih, ki obkrožajo zemljo. 

Sestavine: ribe in stranski proizvodi rib, žita, zelenjavni koncentrati, derivati rastlinskega izvora, kvas, alge, minerali.

Kvaliteta: beljakovine 38 %, maščobe 5 %, vlaknine 3,3 %, pepel 11,6 %, fosfor 1,2 %.

Dodatki: vitamin A 8300 MJ/kg, vitamin D3 1600 MJ/kg, vitamin E 130 mg/kg, vitamin C (stabiliziran) 180 mg/kg, bakrov sulfat 2,5 mg/kg, 2 mg/kg, 16 mg/kg, 1,6 mg/kg, 33mg/kg, 67mg/kg.

Uporaba: Pri temperaturi nad 10°C, hranite ribe 2 - 4 krat na dan, v odmerkih, ki jih ribe lahko pojedo v nekaj minutah.

Vsebina: 500 g

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij