ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Mokra hrana za mačke Leonardo - jetra 6 x 400 g

znižana cena

Mokra hrana za mačke Leonardo z okusom jeter.

Več podrobnosti

Ta izdelek je v kompletu, ki vsebuje::

6 x Mokra hrana za mačke Leonardo - jetra 400 g

Mokra hrana za mačke Leonardo z okusom jeter.

Znižana cena!

11,44 € z DDV

12,05 € z DDV

(znižano za 5 %)

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 11 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,22 €. Vaše nagradne točke


Leonardo mokra hrana za mačke z jetri - 6 x 400 g

Mačke so tako kot njihovi divji predniki izključno mesojede živali. Zaradi tega smo se pri razvoju receptov za hrano LEONARDO® Premium odločili za kvalitetno meso. Vsi izdelki so izdelani izključno iz svežega mesa. LEONARDO® Super Premium ni cenena hrana. Dobro in kvalitetno meso stane. Ker je biološka vrednost izdelkov visoka, potrebuje mačka majhno porcijo hrane LEONARDO® Premium. Zaradi tega je tudi iztrebkov manj. LEONARDO® Super Premium je brez sintetičnih barvil, ojačevalcev okusa in konzervansov. Naše sestavine izvirajo z nemških kmetij in so predelane na dan klanja.

Leonardo – jetra

Značilen okus jeter z zdravo visoko vsebnostjo vitaminov A in D je dobrodošla sprememba, še posebej za mačke, ki imajo rade drobovino.

Sestava:

meso in stranski mesni proizvodi (vsaj 65 % jeter), mesna juha, minerali.

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij