ABC-ZOO.SI
ABC-ZOO

Vaša košarica

Ni izdelkov

  • Ni izdelkov

  • Poštnina .........
  • Končni znesek 0,00 €

Kategorije

Proizvajalci

Pasja oprtnica EasyWalk Deluxe, proti vleki - M, modra

Najlonska oprtnica, posebej namenjena psom srednje velikih pasem, ki med sprehodi radi vlečejo za povodec. Pasovi so oblazinjeni z neoprenom in prevlečeni z odsevnimi šivi, ki prispevajo k temu, da je vaš pes v temi bolj viden.

Več podrobnosti

17,18 € z DDV

Loyalty program Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 17 nagradnih točk in pridobite vavčer v vrednosti 0,34 €. Vaše nagradne točke


Najlonska oprtnica EasyWalk Deluxe M s povodcem se od običajnih oprtnic EasyWalk razlikuje v tem, da ima pasove oblazinjene z neoprenom in prevlečene z odsevnimi šivi, zaradi katerih je vaš pes v temi bolj viden.

 

Oprtnica EasyWalk je posebej oblikovana za preprečevanje vlečenja psov med sprehodi. Od običajnih oprtnic se razlikuje predvsem v sistemu zapenjanja, ki je pri oprtnici EasyWalk na predelu prsnega koša, ne na hrbtu. 

Oprtnica EasyWalk psa ne duši, saj se pas nahaja na spodnjem delu prsnega koša, in ne pod vratom, saj to ponavadi spodbuja psa, da povleče za povodec, ker mu naravni refleks narekuje, da mora vleči v nasprotno smer od pritiska.

Navodila za uporabo oprtnice:

Ko pes začne vleči, nežno potegnite povodec vstran in psa obrnite proti sebi. Ko se vam pes približa, ga pohvalite in nagradite s priboljškom. Ko preneha vleči in začne hoditi ob vaši nogi, popustite povodec in povlecite samo, ko je to potrebno.

Opozorilo!

- Redno pregledujte oprtnico, zlasti pri psih v dobi rasti in prekomerno težkih psih.

- Oprtnice na psu ne puščajte, ko ga nimate pod nadzorom.

- Oprtnica Easy Walk ni primerna za uporabo s povodci Flexi. Namen oprtnice je namreč, da psa odvadite od tega, da bi vas vlekel, povodec Flexi (Flexi, Amigo) pa omogoča vleko.

 

Velikost: M

Primerna za: borderski ovčar, kokeršpanjel, srednji koder

Dolžina oprtnice: 51 do 71 cm

Dolžina povodca: 1,8 m

Barva:  modra

 

X
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov ter da zagotovimo funkcije družbenih medijev in analiziramo, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Soglašam
Več informacij